Rynkebehandling og fillers

Hos Avénique udfører vi behandlinger med Botulinum Toxin ( Botox) og ikke-permanente filler. Vores filler udglatter og udfylder dine fine linjer, rynker og genskaber naturlig fylde på de ønskede områder. Derudover genhydrerer vores filler huden indefra, da vi udelukkende anvender HA-filler.

Fremhæv dine skønne træk og spol tiden tilbage hos Avénique

Hos Avénique udfører vi behandlinger med Botulinum Toxin ( Botox) og ikke-permanente filler. Vores filler udglatter og udfylder dine fine linjer, rynker og genskaber naturlig fylde på de ønskede områder. Derudover genhydrerer vores filler huden indefra da vi udelukkende anvender HA-filler. Ved vores ikke-permanente fillerbehandling kan vi sammen genskabe fylde og et mere harmonisk ansigt, samt forbedring af asymmetri. Vores valgte filler har en ekstra krydslinkende proces som øger fillerens integration i huden, og dermed opnås et finere og jævnere resultat modsat andre produkter på markedet. Alle vores produkter er derudover FDA godkendte samt CE mærket.

Før

Efter

Priser

Filler og Botox

 • FILLER
 • 0,6 ml

  1500KR

 • 1 ml

  2500KR

 • 2 ml

  3250KR

 • 3 ml

  4100KR

 • BOTOX
 • 1 område

  1300KR

 • 2 områder

  2400KR

 • 3 områder
  (Bekymringsrynke, pande og/eller kragetæer/smilerynker)

  3000KR

 • Brynløft, løft af nedadgående mundviger, tandkødssmil, lipflip, hage eller rygerynker

  600KR

 • Kæbemuskel/tyggemuskel

  1500KR

Inden behandling

Inden din behandling skal du til en gratis og uforpligtende forundersøgelse ved vores Læge Anne Sofie Faurshou og kosmetiske Sygeplejerske Line May Christensen. Her vil I fælles finde den bedste løsning for hvad der egner sig bedst for dit ansigt og som vil skabe de resultater du ønsker. Der vil blive taget udgangspunkt i dine behov og ønsker, samt grundig vejledning igennem forløbet. Vi prioriterer at du opnår smukke resultater i et trygt og professionelt miljø.  

Til forundersøgelsen vil der blive talt om virkning, bivirkninger, produktvalg samt tilrettelæggelse af dit individuelle forløb. Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse har fastlagt en 48 timers betænkningstid inden din behandling, hvor vi vil fastsætte en dag for behandlingen efter forundersøgelsen. 

Avéniques kosmetiske sygeplejerske

Line May Christensen

Line er uddannet kosmetisk sygeplejerske og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til behandling med Botox og ikke-permanent filler. Line er certificeret behandler hos CeriX Aesthetic Institute som er Danmarks største kæde af kosmetiske speciallægeklinikker, hvor hun løbende deltager i forskellige kurser for at sikre sig at der altid anvendes de sikreste teknikker og samt optimale behandlinger.

Mød vores hudspecialist

Anne Sofie Klinikkens erfarne hudlæge Annesofie Faurschou har blandt andet flere års erfaring indenfor den kosmetiske branche, og er med til at sikre kvaliteten samt sikkerheden af din behandling.

Annesofie Faurschou

Hudlæge

Få gratis vurdering

Din oplevelse er altid vores første prioritet. Vi ønsker at give dig den bedste service, og sikre os at vi forventningsafstemmer dine ønsker til behandlingerne med trygheden og effektivitet i højeste fokus. Alle vores behandlinger hos Avénique tilpasses dine behov og ønsker, netop derfor tilbyder vi altid gratis og uforpligtende konsultationer til alle typer af behandlinger som vi tilbyder på klinikken.

Du kan finde os her

Vi kan med stor fornøjelse byde dig velkommen i vores sundhedshus beliggende i hjertet af Hellerup, med privat parkering og kun 200 meter fra Hellerup Station.