Bliv klogere på os

Avénique er en speciallægeklinik med sundhedsfagligt personale, og det forpligter at vi i den kosmetiske branche sikrer klienterne den bedste kvalitet af udstyr, behandlinger samt tryghed.
Vi hører under Sundhedssektoren og reguleres derfor jævnligt af Styrelsen for Patientsikkerhed, som fører tilsyn af vores behandlinger. Derfor kan vi tilbyde jer tryghed i vores behadnlinger, af vores specialuddannet personale samt speciallæger hos Avénique.

Om Avenique

Alle vores behandlere hos Avénique er uddannet i at udføre behandlinger samt indgreb med det naturlige æstestiske øje for det bedste resultat. Hos Avénique går vi ikke på kompromis med både udstyr og produkter, og stræber efter at opdatere alt vores udstyr indenfor et år, for at følge med udviklingen og garanterer vores klienter behandlinger af højeste kvalitet. Det er din sikkerhed for behandlinger med fokus på effektivitet og hurtige resultater! Vores sikkerhed regulationer indebærer at der altid er en læge, som kan håndtere alle komplikationer og bivirkninger. Derudover har vi løbende inspektioner fra Sundhedsstyrelsen, for at sikre at kvaliteten er i top, og med vores garanti for din tryghed. Så du er sikret et trygt forløb og kontakt til vores speciallæger uden bekostning. Du får god til tid til vejledning målrettet dine ønsker og forventninger, samt behandling af den bedste kvalitet og med fokus på netop dig. Vores klinik er registreret hos Sundhedsstyrelsen, og det er din tryghed for en sikker behandling under ordentlige og trygge forhold.

Mød vores specialister

Vores ekspertise går ud over normen. Avénique specialisterne er et team bestående af uddannede sygeplejersker, æstetikere og en radiograf, alle med professionelle statslicenser. Sammen har vi skabt behandlinger og protokoller, der sætter baren højt for sikkerhed, effektivitet og ekspertise inden for vores felt. Med flere års erfaring i dette fag, har vi i klinik Avénique mestret den avancerede teknologi, der kræves sikkert for at levere enestående kliniske resultater til vores kundekreds.

 • Dilan El-Rekabi

  Indehaver & Radiograf

 • Amani El Jaouni

  Kosmetolog & Laserterapeut

 • Line May Christensen

  Kosmetisk sygeplejerske

 • Johannes Winther

  Laserterapeut

 • Amalie Kolby Knudsen

  Kosmetisk sygeplejerske

Mød vores speciallæge

Klinikkens laserbehandlinger for permanent hårreduktion varetages under vores hudlæge Annesofie Faurschou, som har mange års erfaring inden for hudsygdomme og kosmetiske behandlinger.

Annesofie Faurschou

Hudlæge

Hvad vores kunder siger om os

Vil du vide, hvad andre synes om vores behandlinger i Avenique? Du kan her læse et udpluk af vores referencer her.

Få gratis vurdering

Din oplevelse er altid vores første prioritet. Vi ønsker at give dig den bedste service, og sikre os at vi forventningsafstemmer dine ønsker til behandlingerne med trygheden og effektivitet i højeste fokus. Alle vores behandlinger hos Avénique tilpasses dine behov og ønsker, netop derfor tilbyder vi altid gratis og uforpligtende konsultationer til alle typer af behandlinger som vi tilbyder på klinikken.

Du kan finde os her

Vi kan med stor fornøjelse byde dig velkommen i vores sundhedshus beliggende i hjertet af Hellerup, med privat parkering og kun 200 meter fra Hellerup Station.