Hårfjerning med laser

Klinikkens specialuddannede personale bestående af kosmetologer, radiografer, sygeplejersker og læger er specialiseret indenfor laserbehandlinger og registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed.

Permanent hårfjerning med laser

Klinikkens specialuddannede personale bestående af kosmetiker, radiografer, sygeplejersker og læger er specialiseret indenfor laserbehandlinger og registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi opdaterer konstant vores viden indenfor skønhed og kan derfor trygt tilbyde dig de mest effektive behandlinger hvor vi anvender markedets nyeste teknologi med 918 diodelaser.

Vores kolde diodelaser er markedets mest effektive maskine hidtil, med dybeste laserbølgelængde på 918nm. Vi er stolte af kunne behandle med en kraftig teknologi som samtidig skåner huden bedst muligt og dermed sørger for den mest effektive hårfjerning.

Som de eneste i Danmark tilbyder vi 910nm med tre forskellige bølgelængder i hvert skud for bedst muligt ramme alle hårsække – selv de lyse hår!
Vi er stolte af at kunne garantere resultaterne kan mærkes allerede efter første behandling!

Vi sætter stor fokus på vejledning, behandling og service. Vi vil derfor skræddersy behandlingen efter din hud- og hårtype samt personlige behov.

Vi har sørget for at priserne er helt i bund, så alle kan få muligheden for at få en glat, blød og hårfri krop, som de fortjener.

Før

Efter

* Efter én behandling med Avéniques nyeste laserteknologi.

Priser på hårfjerning med laser

Få et overblik over priser på vores behandlinger. Vi tilbyder priser, hvor alle kan være med.

 • Underben inkl. knæ 850,-
 • Lår (for & bag) 900,-
 • Bikinilinje 350,-
 • Bakkenbarter 200,-
 • Brazilian 450,-
 • Armhule 300,-
 • Arme inkl. albue 500,-
 • Lænd 300,-
 • Mave (navle & ned) 250´,-
 • Mave (brystet & ned) 600,-
 • Overlæbe 150,-
 • Overlæbe & hage 300 ,-
 • Ansigt 400,-
 • Hage 200,-
 • Hele ryg 1000,-
 • Hele arm 700,-
 • Hele ben 1400,-
 • Hals & nakke 200,-
 • Balder 300,-
 • Kinder 200,-

Faste tilbud på laserbehandling

Disse pakkepriser er kun eksempler på kombinerede behandlingsområder, dog kan man selv vælge at kombinere sine ønskede behandlingsområder og få et tilbud specifikt målrettet sin ønskede behandling.

 • Brazilian og armhuler normalpris: 750 ,- nu 600,-

 • Hele kroppen & ansigt normalpris: 4700 ,- nu kun 3000 ,-

 • Hele ben, hele arme, brazilian & armhuler normalpris: 2850,- nu kun 2100,-

 • Overskæg, hage og armhuler normalpris: 700 ,- nu 500,-

 • Underben, knæ, armhuler & brazilian normalpris: 1600 ,- nu 1300,-

Indehaver & Radiograf

Dilan El-Rekabi

Mit navn er Dilan og jeg er indehaveren af Avénique. Med min baggrund som Radiograf samt specialisering indenfor stråleterapi, har jeg nøje udvalgt klinikkens maskiner til laserbehandlinger. Jeg følger nøje med i teknologiens verden og fokuserer på kvalitetssikring samt opdatering af klinikkens lasermaskiner minimum en gang om året, netop for at sikre mig at du får de hurtigste og bedste resultater hos os.

Mød vores hudspecialist

Klinikkens laserbehandlinger for permanent hårreduktion varetages under vores hudlæge Annesofie Faurschou, som har mange års erfaring inden for hudsygdomme og kosmetiske behandlinger.

Annesofie Faurscou

Hudlæge

Konsultation

Vi lægger stor vægt på at rådgive vores kunder inden opstart af laserbehandling. Derfor ønsker vi at møde kunden inden behandlingen til en uforpligtende forundersøgelse, hvor du vil få en grundig rådgivning samt bedste tilbud på de områder som ønskes at få behandlet mod uønsket hårvækst. Forundersøgelsen er gratis og varer ca. 15 minutter. Alle nye kunder bedes booke tid til forundersøgelse, og derefter booke en tid til jeres behandling på de dage som passer bedst. Man kan ikke altid regne med at kunne finde tid til selve behandling på pågældende dag som konsultationen finder sted. Kontakt os hvis du ønsker behandling samt forundersøgelse på samme dag og ikke kan finde tider i kalenderen, så hjælper vi gerne.

Få gratis vurdering

Din oplevelse er altid vores første prioritet. Vi ønsker at give dig den bedste service, og sikre os at vi forventningsafstemmer dine ønsker til behandlingerne med trygheden og effektivitet i højeste fokus. Alle vores behandlinger hos Avénique tilpasses dine behov og ønsker, netop derfor tilbyder vi altid gratis og uforpligtende konsultationer til alle typer af behandlinger som vi tilbyder på klinikken.

Du kan finde os her

Vi kan med stor fornøjelse byde dig velkommen i vores sundhedshus beliggende i hjertet af Hellerup, med privat parkering og kun 200 meter fra Hellerup Station.

Ofte stillede spørgsmål

Vi hjælper gerne med dit spørgsmål. Men måske du kan være finde svaret i vores ofte stillede spørgsmål nedenfor.

Avénique opstod som et resultat af en lang årrække med frustration over manglende resultater på dyre hårfjerningsbehandlinger. Vi har selv døjet med uønsket hårvækst, og har prøvet en lang række store og små klinikker, både i ind- og udlandet, uden tilfredsstillende resultater. Vi kender derfor til frustrationerne over de dyre samt smertefulde behandlinger, som alligevel ikke giver tilfredsstillende resultater.

Vi besluttede os for at starte Avénique med det formål at give dét vi selv altid har søgt, nemlig tilfredsstillende resultater, uden betydelig smerte og til en overkommelig pris.

For at opnå dette har vi gennem de seneste år gennemsøgt markedet for de bedste maskiner og testet de bedste af dem. Vi kan nu selvsikkert sige, at vi har en af markedets mest effektive maskiner, som giver synlige resultater der kan ses ved hver behandling. Dette afspejles også af vores skønne kunder gennem de flotte anmeldelser der gives.

Udover at have en af markedet mest effektive maskiner, har vi gennem tiden udviklet en behandlingsteknik, som giver mærkbare resultater man bliver tilfreds med. En effektiv maskine kan ikke alene give perfekte resultater. Dette kræver en bestemt behandlingsteknik og korrekt udførelse af behandlinger, som alene opnås gennem erfaring og løbende uddannelse.

Hos Avénique er det alfa og omega, at vi kan levere mærkbare resultater, som gør dig tilfreds. Derfor søger vi konstant udvikling og optimerer løbende vores kompetencer gennem uddannelse og sparring med verdens dygtigste eksperter på området både i ind- og udland.

Vi har sørget for at sætte priserne helt i bund, så alle kan få en glat, blød og hårfri krop, som de fortjener.

Hårfjerning med Avéniques laser er den sikreste og mest effektive metode til at fjerne uønsket hår permanent.

Det er en behandlingsform til at fjerne uønsket hår, hvor man skyder en koncentreret lysstråle som trænger gennem huden og ned i hårsækkene, og derved opvarmer hårsækkene til en temperatur der brænder og ødelægger hårsækkene.

På denne måde dræbes hårsække og forhindrer fremtidig hårvækst.

Varmenergien fra hver laserpuls er optimeret med Avéniques maskine, så omkringliggende hud ikke bliver opvarmet, hvilket gør behandlingsformen skånsom og sikker at bruge.

Behandlingerne hos Avénique er næsten smertefri. For nogle enkelte kan skuddene på sensitive områder føles en smule stikkende, men de fleste siger at det ikke nogen betydning.

Efter behandlingerne kan der forekomme let rødme eller hævelse omkring hårsækkene og i huden, som går over inden for få dage.

Permanent hårfjerning er optimalt bedst på mørkere hår, derfor anbefaler vi at man ikke tøver med at opstarte forløbet inden hårene formår at blive grå med alderen. Dette gælder især kvinder som kæmper med hårvækst i ansigtet, som kan komme med alderen eller af generel hormonel påvirkning. Fordelen ved Avéniques nyeste laserteknologi er at vi kan fjerne både grovere samt tyndere hår som ikke er helt mørke, dog ses det optimale resultat mest ved de mørkeste og groveste hår.

Lasermetoden virker i korte træk ved at varmen fra laserlyset ødelægger hårsækkene som sidder fast på de uønskede hår i vækstfasen, hvilket også er derfor at behandlingen kræver flere sessioner. Hårsækkene har en periode hvor de er i hvilefase lige efter behandlingen. Dette er årsagen til at der skal gå en vis tidsperiode i mellem behandlingerne, da vi venter på at hårsækkene når vækstfasen igen. Allerede er få behandlinger du opleve hårfrie perioder, som umiddelbart gør at du får en direkte følelse og effekt af at være forholdvis hårfri imens du venter på endelige og permanente resultat af laserbehandlingen.

Avéniques laserteknologi er udviklet til at være så skånsom at den ikke skader omkring liggende hud, og kræver derfor ingen generel efterpleje eller restitutionstid. I få tilfælde oplever man lidt rødme få minutter efter behandlingen.

Da behandlingens formål er at ødelægge hårsækkene, vil du ikke kunne være i stand til at danne nye hår uden hårsækkene, og vil derfor opleve en reduktion i hårvækst på gennemsnitligt 70-90%. Enkelte kan opleve at få et par hår i løbet af årene, disse er dog nemme at få væk med en touch-up behandling.

Antallet af behandlinger varierer fra den enkelte person, da mange faktorer spiller ind for succesraten. Forskellige faktorer såsom hudtype, hårtype og behandlingsområde spiller en stor rolle for antallet af behandlinger for et tilfredsstillende resultat. Gennemsnitligt skal de fleste kunder igennem 6-12 behandlinger for at være permanent hårfrie. Mange oplever at nogle områder på kroppen afsluttes hurtigere end andre, da hårene forsvinder lettere ud fra hvor på kroppen man behandles. Vi anbefaler typisk at der skal gå alt fra 4-12 uger mellem behandlingerne, da hårsækkene skal være i vækstfasen, før de er klar til endnu en behandling. Jo flere behandlinger man har gennemgået desto længere tid vil gå inden man skal behandles igen, da den ’hårfrie’ periode mellem behandlingerne oftest forlænges gang for gang.

Laserlyset varmer det mørke pigment i hårstrået som ledes ned til hårsækken og dermed destrueres, og det er netop derfor svært at behandle helt lyse, grå og rødpigmenteret hår.
De fleste oplever en reduktion på de mørke hår med 70-95%.

Ved tvivl om sin hudtype eller hårtype anbefaler vi at booke tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse, hvor vores erfarne og kompetente personale vil rådgive dig bedst muligt

De enkelte behandlinger og behandlingsforløb er forskellig fra person til person, og bliver skruet specifikt sammen til den enkelte person, da vi alle har forskellige hår- og hudtyper.
Du vil til din første behandling få en grundig introduktion til den generelle behandlingsform, samt få en vurdering af din hud- og hårtype. Herfra vil vi sammensætte den helt rigtige behandlingsforløb til dig og din krop, så du hurtigt, nemt og billigt bliver hårfri.

Løbende til de efterfølgende behandlinger vil vi være i dialog omkring udviklingen og din oplevelse af behandlingernes effekt, så vi altid opnår de bedste resultater og du altid er tilfreds.

Inden en behandling skal hårene på behandlingsområdet været barberet helt væk. Dette er for at varmen fra lysstrålerne kan trænge helt ned til hårsækkene og ødelægge disse. Hvis hårene ikke er barberet, vil hår der stikker ud over huden absorbere og ”spilde” varmeenergien fra lysstrålerne, og dermed vil man ikke opnå fuldt udbytte af behandlingen.

Det ønskede behandlingsområde skal barberes med skraber ca. et døgn før behandlingen.

Der må ikke være brugt pincet, epilator eller voksbehandlinger inden en behandling, Hvis det er tilfældet anbefaler vi at man venter 4 uger før man bliver behandlet.

Det er VIGTIGT at man ikke er solbrændt eller har anvendt selvbruner inden en behandling, da dette leder til at omkringliggende hud absorbere noget af energien, hvilket forringer behandlingsresultatet, og kan give bivirkninger, som f.eks. lettere forbrænding. Hvis du har taget sol eller på anden måde blevet solbrændt 3 uger inden din behandling, vil vi opfordre til at man udsætter sin tid til behandling.

Hvis du er i tvivl kan du altid kontakte os.

Under Behandlingen

Behandlingen foregår ved at behandlingsområdet bliver kontrolleret for korrekt barbering og om huden er klar til en ny behandling. Herefter bliver der smurt cooling gel, der er lindrende mod varmen fra skuddene.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan huden være lidt rød og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå – lidt som når man får gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer. Du vil få Aloe Vera gel på, som desinficere, blødgører og lindrer huden.

Undgå unødvendig irritation af huden i 24 timer efter behandlingen og undgå ekstrem sollys tre dage efter behandling.

Hårene vil vokse på normalvis i cirka 2 uger, hvor de efterfølgende vil falde af. Man kan med fordel trække let i dem med fingrene eller skrubbe huden godt under bad.

Du vil være klar til ny behandling 4-6 uger efter sidste behandling, dette varierer dog for den enkelte person.

I mellem behandlingerne må der kun bruges skraber, der må ikke bruges andre hårfjerningsmetoder såsom f.eks. pincet, epilator eller voksbehandlinger.

Det er VIGTIGT at man ikke er solbrændt eller har anvendt selvbruner inden en behandling, da dette leder til at omkringliggende hud absorbere noget af energien, hvilket forringer behandlingsresultatet, og kan give bivirkninger, som f.eks. lettere forbrænding.

Hvis du har taget sol eller på anden måde blevet solbrændt 3 uger inden din behandling, vil vi opfordre til at man udsætter sin tid til behandling.

Hårsække har forskellige faser de er i, hvor ét af stadierne er ”dvale”-tilstand, som er en tilstand hvor der ikke produceres nye hår, men hårsækkene er i hvile. Når hårsækkene ikke er i ”dvale”-tilstand, er de i ”aktiv/vokse”-tilstand, hvor håret vokser. Det er meget forskelligt hvilken tilstand de enkelte hårsække er i og på hvilke tidspunkter.

Når du bliver behandlet er det kun de hårsække der er i en ”aktiv/vokse”-tilstand, som bliver ramt og ødelagt. Alle andre hårsække som er i ”dvale”-tilstand, bliver ikke ramt, og vil vokse ud. Behandlingen skal derfor gentages en række gange for at ramme alle hårsække og opnå det ønskede resultat som hårfri.

Hvor mange behandlinger, der skal til, er afhængig af den individuelle hårtype og det område, der skal behandles.

Af erfaring kan vi sige at der hos Avénique ca. går mellem 6-8 behandlinger.

Der kan være behov for opfølgningsbehandlinger efterfølgende for at fjerne de sidste ”sovende” hårsække, som kan være meget lang tid om at ”vågne”

Det er forskelligt hvor langtid en behandling tager. Det kommer helt an på hvor stort området er.

Behandlinger tager typisk mellem 15 min (ansigt/brazilian) til 2 timer (helkrop).

Hårsække forsvinder og hårvækst bliver reduceret efter hver behandling. Og du vil kunne se markant forandring allerede efter første behandling, som bliver tydeligere med hver behandling.

Laserens omhyggelige og smarte selektivitet, hjælper med at beskytte huden, mens den samtidig effektivt behandler det uønskede hår. Under behandlingen beskyttes hudens overflade yderligere af ​​en dynamisk køleproces, da laseren er udstyret med hudafkøling. Denne funktion på laseren bidrager til klinikkens beskyttende mission for komfort og lethed for vores patienter. Dog kan behandlingen have en nivende fornemmelse for nogle kunder, men dette ville KUN opleves under selve behandlingen og ikke efter endt behandling. Derfor smøres huden i behandlingsområdet ind i kølende gelé, for at lindre denne fornemmelse. Følelsen af laserbehandlingen kan ikke sammenlignes med den ubehagelige smerte som opleves ved voks eller epilering. Det opleves en hel del behageligere, dog stadig med en vis form for kort ubehag.

Det er ikke farligt at få fjernet hår med laser og de fleste mennesker kan få laserbehandling. Ved en laserbehandling omdannes lysenergi til varmeenergi, der brænder og ødelægger hårsækken. Men det er kun hårsækken, der rammes, og ikke huden omkring eller organer.

Dog skal du være opmærksom hvis du har hudsygdomme eller specielle lidelser, som kan have en påvirkning.

Dette skal du gøre os opmærksom på.

Du vil blive vurderet til en konsulation for at se om du er egnet til laserbehandling i dette tilfælde.

Nej, Du kan ikke blive behandlet med laser forbindelse med graviditet.

Det korte svar er, ja. Ved behandling optager det mørke farvestof melanin lysenergien, som omdanner det til varmeenergi, som breder sig ud til hårsækkene, som derved ødelægges. Behandlinger er derfor mest effektive på mørke hår pga. den store koncentration af melanin i mørkt hår.

Hudens farve har også betydning. Jo lysere hud, desto bedre virkning. Men der kan sagtens behandles på mørkere hud.

Gråt, hvidt, rødt eller blondt hår er ikke særlig modtagelig for behandlinger, da der er meget lidt mørkt farvestof i hårsækkene. Det vil derfor tage flere behandlinger at få fjernet lyse hår.