Botoxs & Fillers ved SP cosmetics

Sarah Pauly Cosmetic, der udfører behandlinger med Botulinum Toxin (Botox) og ikke-permanent filler.

SP Cosmetics

Sarah Pauly Cosmetic udfører behandlinger med Botulinum Toxin (Botox) og ikke-permanent filler. Hos Sarah Pauly Cosmetic starter du altid med en gratis og uforpligtende forundersøgelse, hvor vi har en samtale om dine ønsker og behov. Ud fra dine ønsker, kombineret med faglighed og erfaring, ligger vi den bedste behandlingsplan for netop dig. Der bliver taget udgangspunkt i dine ønsker og ved hjælp af erfaring og faglighed, står Sarah klar til at hjælpe dig til en smukkere version af dig! Vi gør dig smukkere end du er i forvejen.

Før

Efter

Botoxs & Fillers ved SP cosmetics

Behandlinger i høj kvalitet til gode priser

 • FILLER
 • 0,6 ml

  1000KR
  1500KR

 • 1 ml

  1500KR
  2400KR

 • 2 ml

  2800KR
  4500KR

 • 3 ml

  3900KR
  6200KR

 • BOTOX
 • 1 område

  950KR
  1400KR

 • 2 områder

  1500KR
  2200KR

 • 3 områder
  (Bekymringsrynke, pande og/eller kragetæer/smilerynker)

  1950KR
  2900KR

 • Brynløft, løft af nedadgående mundviger, tandkødssmil, lipflip, hage eller rygerynker

  450KR
  600KR

 • Kæbemuskel/tyggemuskel

  1400KR
  1700KR

Forundersøgelse

Vi lægger stor vægt på at rådgive vores klienter grundigt inden opstart af behandling. Vær OBS på at Styrelsen for Patientsikkerhed kræver 2 dages betænkningstid på kosmetiske behandlinger. Vi overholder derfor Styrelsen for patientsikkerheds retningslinjer og afholder gratis og uforpligtende forundersøgelser, hvor du derefter har et minimum 2 dage at tænke behandlingen igennem i. Alle nye klienter bedes booke tid til forundersøgelse først.

Kosmetisk sygeplejerske

Sarah Isabelle Vigan Pauly

Sarah Pauly er uddannet kosmetisk sygeplejerske og registeret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til behandling med Botox, ikke-permanent filler og laser mod permanent hårfjerning. Sarah er certificeret behandler hos Inito Skin Academy, som har 21 års erfaring indenfor området. Hun deltager løbende i kurser og træninger, så hun altid har de bedste samt sikreste teknikker og forskning opdateret.

Som virksomheds ansvarlig læge indenfor Botox og filler er speciallæge Thomas Uhlig registeret med hans mange års erfaring indenfor branchen.

Mød vores hudspecialist

Thomas Kjær Uhlig er speciallæge i øjensygdomme (oftalmolog) og har over 20 års erfaring i øjenlågskirurgi. Han er specialist i kosmetiske behandlinger med Botox og filler. Som virksomheds ansvarlig læge indenfor Botox og filler er speciallæge Thomas Uhlig registeret med hans mange års erfaring indenfor branchen.

Thomas Kjær Uhlig

Speciallæge i øjensygdomme (oftalmolog)

Få gratis vurdering

Din oplevelse er altid vores første prioritet. Vi ønsker at give dig den bedste service, og sikre os at vi forventningsafstemmer dine ønsker til behandlingerne med trygheden og effektivitet i højeste fokus. Alle vores behandlinger hos Avénique tilpasses dine behov og ønsker, netop derfor tilbyder vi altid gratis og uforpligtende konsultationer til alle typer af behandlinger som vi tilbyder på klinikken.

Du kan finde os her

Vi kan med stor fornøjelse byde dig velkommen i vores sundhedshus beliggende i hjertet af Hellerup, med privat parkering og kun 200 meter fra Hellerup Station.